reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Üniversitesi’nde İstihdam Edilecek 160 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

Son Güncelleme :

12 Haziran 2024 - 5:14

/ 599 views kez okundu.
reklam
Siirt Üniversitesi’nde İstihdam Edilecek 160 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
reklam

Siirt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında düzenlenen ve Siirt Üniversitesi Rektörlüğü ile bağlı birimler ve ilçe üniversitelerinde 6 ay süreyle çalıştırılacak 160 temizlik görevlisinin kura çekimi tamamlandı. Kura çekimi, Siirt Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Noter huzurunda yapılan çekilişte, toplamda 160 kişi istihdam edilmek üzere belirlendi. Kura sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, ismi çıkan kişiler kısa süre içinde görevlerine başlayacak.

Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi, sonuç listesi aşağıda;

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.