reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Olgaç Törenle Karşılandı

Son Güncelleme :

20 Ocak 2024 - 15:07

/ 272 views kez okundu.
reklam
Olgaç Törenle Karşılandı
reklam

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerine ilişkin çalışmalar hız kazandı. Seçimlere AK Parti adayı olarak ilan edilen eski il başkanı Av. Ekrem Olgaç, aday tanıtım toplantısı nedeniyle bulunduğu Ankara’dan döndü.
Olgaç için havaalanı kavşağında bir karşılama töreni düzenlendi. Daha sonra konvoyla birlikte AK Parti binası gelen Olgaç için burada düzenlenen törende vatandaşlara hitap edildi.
Merkez ilçe başkanı Hikmet Ekin ve il başkanı Av . Bahri Caner Özturanın selamlama konuşmaların ardından söz alan milletvekili Mervan Gül, kendisinin 2004 yılında belediye başkanı seçildiğini hatırlatarak “2004 te kazandığımız zaferi 2024 yılında tekrarlayacığımıza inanıyorum. Ancak bunun için de hepimizin 31 Mart gününe kadar çalışması gerekiyor.” Dedi.
Başkan adayı Av Ekrem Olgaçta konuşmasında beş yıldan beri il başkanı olarak görev yaptığını belirterek “ Siirt’te doğdum. Burada büyüdüm ve burada yaşıyorum. Beş yıllık il başkanlığım süresinde hiç bir ayırım yapmadan bütün vatandaşlara hizmet etmeye çalıştım. Şimdi bu hizmeti belediye başkanı olarak vermek istiyorum. Siirtin sorunların biliyorum.” Dedi.
Töreni izleyen kalabalık vatandaş topluluğu sık sık AK Parti ve Av. Olgaç , lehine sloganlar attılar.
Karşılama törenine ilçe ve belde belediye başkanları parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.