reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Bize Ne Oldu?

Son Güncelleme :

28 Aralık 2023 - 17:41

/ 610 views kez okundu.
reklam
Bize Ne Oldu?
reklam

Sağlıkta şiddet bir türlü bitmiyor. Ülke genelinde bir durum bu. Hatta son zamanlarda eğitimde de öğretmenlere yönelik bir çok şiddet olayını duymaya başladık.
Herkes stresli, herkes patlamaya hazır bir el bombası gibi. En ufak bir olayda hemen patlıyor.
Genellikle sakin ve özellikle yabancıya karşı saygısıyla ön plana çıkan Siirt insanı da maalesef bu durumdan etkileniyor.
Bunun en güzel bir örneğini sağlıkta şiddette görüyoruz. Hemen hafta Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere çeşitli sağlık kurumlarında meydana gelen şiddet olaylarını duymaya başladık.
Sağlık alanında görevli insanların bizim için burada bulunduklarını ve bize hizmet ettiklerini unutuyoruz.
Düne kadar o derece saygılı olaninsanlar nasıl bu kadar agresif olabiliyorlar?
İnsan bu duruma hem üzülüyor ve hem de şaşırıyor.
Büyük bir değişim yaşadığımız bir başka konu, borçlarımıza sadakatimizde.
Yakın tarihe kadar ülkemizde kumaş ticaretinin merkezi olan Mahmutpaşaya mal almaya giden Siirtli terzi ve kumaş satıcılarından bono, senet, çek veya benzeri bir belge istenmezdi.
Siirtliyim demek, bir garanti belgesi olarak görülüyordu.
Şehrin büyümesi ve ekonomi de ki değişimler nedeniyle bu özelliğimizi de kaybetmeye başladık.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.