reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi Önceki Dönemlerin Başkanlarını Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

03 Kasım 2023 - 11:15

/ 504 views kez okundu.
reklam
Siirt Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi Önceki Dönemlerin Başkanlarını Ziyaret Etti
reklam

Merkez ilçe başkanı Hikmet Ekin liderliğinde yönetim kurulu; Ali ilbaş, Özgür Çalapkulu, Şefik Erden’i makamlarında ziyaret etti.
Merkez ilçe başkanı Hikmet Ekin yaptığı açıklamada; ”Emeği geçmiş büyüklerimizle bir araya geliyoruz. Gitmedik bir kapı bırakmayacağız. Siirt halkımızın hizmetkarı olacağız.” dedi. Ali İlbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bir oy bile önemlidir. Birlikte kazanırız” şeklinde konuştu.

Özgür Çalapkulu, ziyaret nedeniyle Başkan Hikmet Ekin ve yönetimini tebrik ederken, başarı dileklerini iletti.

Şefik Erden ise Başkan Ekin’in liderliğindeki yönetimi övgüyle karşılayarak, toplumu temsil eden bir ekip olduklarını belirtti. Duygulandığını ifade eden Erden, her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Siirt Merkez ilçe yönetimi ziyaretlerine devam ediyor, birlik ve dayanışma mesajlarıyla Siirt halkına güçlü bir hizmet sözü veriyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.