reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Sel Olup Aktı, Yürekler Filistin İçin Çarptı!

Son Güncelleme :

20 Ekim 2023 - 12:46

/ 781 views kez okundu.
reklam
Siirt Sel Olup Aktı, Yürekler Filistin İçin Çarptı!
reklam

Siirt,önemli bir gün yaşadı. Binlerce Siirtli Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Yürüyüş ve Mitingine katıldı.

Cuma namazından sonra Çarşı Camisinin önünde başlayan yürüyüşe yaşlı genç kadın erkek Türk , Arap ve Kürt hemşerimiz ellerinde Türk ve Filistin bayrakları, dillerinde belirlenen sloganlarla katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında sona eren yürüyüşün ardından başlayan mitingde Ramazan Toprak günün anlam ve önemine uygun olarak Fetih ve İnşirah sürelerini okudu.

Doç.Dr. Adnan Memduhoğlu yaptığı konuşma da Filistin’i ve siyonist İsrail’in zulmünü anlatarak, bu durumun sona ermesi için gerekenlerin yapılmasını istedi.

Yapılan duanın ardından mitingin ilk bölümü sona erdi. İkinci bölümde marşlar ve dini ezgiler okundu.

Mitinge çok değişik kesimlerden stk ve partilerden katılım olmasına rağmen tam bir vakar içinde geçti. Hiçbir görüş veya parti öne çıkmadı.

Emniyet Güçleri yürüyüş güzergahı ve miting alanında geniş kapsamlı önlemler almışlardı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın da yürüyüş mitingi Cumhuriyet Caddesinde takip etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.