reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

İsrail’in Zulmünü Kınayan, ESKADER Ödül Törenini Erteledi!

Son Güncelleme :

19 Ekim 2023 - 18:08

/ 239 views kez okundu.
reklam
İsrail’in Zulmünü Kınayan, ESKADER Ödül Törenini Erteledi!
reklam

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER), yaptığı açıklamada, İsrail’in mazlum Filistin halkına uyguladığı mezalimi ve katliamları kınayarak iki gün sonra yapmayı planladığı “ESKADER Ödül Töreni”ni iptal etti. Derneğin Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama şöyle:

“İsrail’in mazlum Filistin halkına yaptığı mezalim ve katliamlardan ötürü ülkemizde de 19 Ekim’den itibaren üç gün millî yas ilan edilmiştir. Bundan dolayı 21 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan ESKADER 2022 ödülleri töreni daha sonraki zamana ertelenmiştir. İsrail’in mazlum Filistin halkına uyguladığı hukuk ve insanlık dışı bütün tavrını ve hunharca işlenen toplu cinayetlerini ESKADER olarak kınadığımızı kamuoyuna beyan ediyoruz. Ödül törenin hangi tarihte yapılacağı bilahare duyurulacaktır.”

ESKADER YÖNETİMİ

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.