reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Mervan Gül’den Müjdeler!

Son Güncelleme :

14 Ekim 2023 - 18:40

/ 610 views kez okundu.
reklam
Mervan Gül’den Müjdeler!
reklam

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül yatırımlara ilişkin müjdeleri sıraladı.
Basın mensupları ile bir araya gelen Gül ildeki yatırımlar hakkında bilgi verdi.
İlde yaşanan işsizliğin çözümü için büyük katkı sağlayacak organize Sanayi bölgesinin genişletilmesi çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Gül 900 dönüm ekleme yapıldığını söyledi.

Cezaevi ihalesinin Kasım ayında yapılacağını belirten Gül, ihale tamamlandıktan sonra yeni cezaevine yeni istihdamlarında İnşaatı yarım kalan cezaevi ihalesinin Kasımda yapılacağını söyleyen Gül Siirt- Kurtalan yolunun yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a İlçe ve Belde belediye başkanlarıyla yapmış oldukları ziyarete değinen Gül Bakan Osman Aşkın Bak’tan ilçe beldelerimize yeni gençlik merkezi ve Halı sahaların yapılacağı müjdesini aldıklarını söyledi.

Milletvekili Gül, Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmalarında hızla devam ettiğini, Havalimanına yeni modern terminal binasınında yapılacağını söyledi .
Botan Çayı’nda yapılması planlanan köprü ve bağlantılı yola ilişkin olarak Gül, “Ilısu Barajı’nın yapılması ile yöre halkı tarafından mevcutta kullanılan ulaşım yolları su altında kaldı. Alternatif olarak Ilısu Barajı Kablolu Köprüler ve Bağlantı Yolları Projesi hazırlandı. Bu kapsamda 2,25 kilometre bağlantı yolu, 1521 metre köprü ve 1902 metre tek tüp karayolu tüneli yapılacak. Yaklaşık maliyeti 13 milyar liradır. 2024 yılı yatırım programına alınması planlanıyor.

Projenin bir an önce başlanıp tamamlanması hedefleniyor.”
Gül, son aşamaya gelen Siirt-Kurtalan kara yolunun yıl sonuna kadar tamamlanacağını ifade etti.
Toplantıya, AK Parti Siirt İl Başkan Yardımcısı Av . Bahri Caner Özturan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin ve basın mensupları katıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.