reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt’te Kentsel Dönüşüm Projesi Çalışmaları Hızlandırılacak!

Son Güncelleme :

13 Ekim 2023 - 14:05

/ 301 views kez okundu.
reklam
Siirt’te Kentsel Dönüşüm Projesi Çalışmaları Hızlandırılacak!
reklam

Siirt 1 Etap Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamı içinde kalan Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait taşınmazların uzlaşma görüşmeleri ve kamulaştırma işlemlerinin hızlandırılması amacıyla Vali ve Belediye Başkan Vali Sayın Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Proje alanında kamu hizmetlerinin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi, genel altyapı hizmetlerinin imal edilmesi ve kamulaştırma işlemlerinin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması kararlaştırıldı.

Toplantıya, Vakıflar Bölge Müdürü Alin Osman Ayan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Raci Bülbül, Belediye Başkan Yardımcısı Abdülmecit İlhan, Belediye İmar ve Şehircilik Müdür V. Mustafa Adsay ve diğer yetkililer katıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.