reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Türkiye’de Dokuz Bin, Siirt’te On Tane Var !

Son Güncelleme :

03 Ekim 2023 - 6:54

/ 325 views kez okundu.
reklam
Türkiye’de Dokuz Bin, Siirt’te On Tane Var !
reklam

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de sayıları hızla artan elektrikli otomobil ve şarj istasyonlarına ilişkin istatistiki veriler açıklandı.
Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlunun yaptığı açıklamaya göre ülkemiz yollarında 33 bin aşkın elektrikli otomobil bulunmaktadır.
Bu otomobiller için gerekli olan şarj istasyonlarının sayısı da hızlı bir şekilde artıyor. Ülke genelinde şarj istasyonlarının sayısı dokuz bini aştı. Bunlardan on tanesi Siirt’te bulunuyor.
En çok şarj istasyonuna sahip il 2558 adet ile İstanbul olurken, en az şarj istasyonuna sahip il ise iki istasyonla Kars olarak açıklandı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.