reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat ŞINDAK Daire Başkanları İle Sene Başı Toplantısı Yaptı !

Son Güncelleme :

21 Eylül 2023 - 13:10

/ 467 views kez okundu.
reklam
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat ŞINDAK Daire Başkanları İle Sene Başı Toplantısı Yaptı !
reklam

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılınının başlayacağından dolayı Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat ŞINDAK Siirt  Üniversitesi Daire Başkanlarıyla sene başı toplantısı yaptı. Toplantıya üst yönetim ve daire başkanları katıldı.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlayacağından dolayı tüm birimlerin görev alanları kapsamında gerekli hazırlıkları yapmalarını, eksiklerini gidermeleri gerektiğini hatırlattı. Yaklaşık 8 aydır öğrencilerimizden uzak kaldıklarını, bu nedenle onları özlediklerini belirten Rektörümüz “Bizim burada oluş sebebimiz öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet vermeliyiz” diye konuşmasını bitirdi.
Üst yönetimin ve daire başkanlarının iyi dilek temennileriyle toplantı sona erdi.
reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.