reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Gazeteci Ayhan Mergen Yazdı; “Bilecik Dr. Kızılkaya’ya Üzülüyor Aygöl’e Seviniyor”

Son Güncelleme :

20 Eylül 2023 - 7:40

/ 337 views kez okundu.
reklam
Gazeteci Ayhan Mergen Yazdı; “Bilecik Dr. Kızılkaya’ya Üzülüyor Aygöl’e Seviniyor”
reklam

Osmanlı İmparatorluğu tarihinde önemli bir yer tutan yerleşim birimlerden birisi olan küçük, ama bir o kadar da güzel bir şehir olan Bileciki ziyaret etme imkanı buldum.

Günü birlikte olsa hemşerimiz Vehip Emrahın rehberliğinde kenti tanımaya çalıştım. Yaşamlarını burada sürdüren bazı hemşerilerimizle de sohbet ettim.

Bu kente yeni atanan kaymakamlık stajını Siirt Valiliğinde yaparken tanıştığımız ve bu arada Siirtlilerin damadı olan Batmanlı hemşerimiz Vali Şefik Aygölü ziyaret ettik.

Kendisi ile Siirt Valiliğinde görev yaparken birlikte yaşadığımız anıları bir kez daha hatırladık. Tanıdıkları andık.

Bu gezi esnasında hemşerilerimizin yanı sıra bazı kamu görevlileri, basın mensupları ile bazı Bilecikli vatandaşlarla tanışma ve sohbet etme imkanı da bulduk.

Doğal olarak bu sohbetlerin ortak noktası, bu ilde başarılı hizmetlere imza attıktan sonra Siirt Valiliğine atanan Dr. Kemal Kızılkaya ile onun yerine atanan Şefik Aygöl oldu.

İster kamu görevlisi, ister esnaf ya da tüccar veya emekli olsun hiç fark etmeksizin Dr Kızılkaya’nın herkesin gönlünde ayrı bir yer edindiğini gördüm.

Herkes güçlü iradesi, çalışkanlığı ve mütevaziliği ile bunun bir uzantısı olan vatandaşlara yaklaşımının çok iyi olduğu noktasında buluşuyor.

Samimi olarak belirteyim onun hakkında olumsuz düşünceye sahip tek kişiye rastlamadım. Dolayısıyla Bilecikliler böyle bir devlet adamını kaybetmenin üzüntü ve burukluğunu yaşıyorlar.

Ancak, Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü iken bu ile atanan Vali Şefik Aygölün başarılı kamu geçmişi ve özellikle göreve başlar başlamaz söylediği “ Herkes Bilecik’i bilecek“ mottosuyla başlattığı kenti tanıtım çalışmaları onları sevindiriyor ve geleceğe yönelik umutlarını pekiştiriyor.

Siirtliler de, Bilecikliler de yeni valilerinden çok şeyler bekliyorlar.

Her iki sayın valimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.