reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

‘Tarımda Mersin-Siirt Kardeşliği’ Hal Başkanı Hemşerimiz Timurtaş: “Amacımız Baba Topraklarına Katkı Yapmaktır.”

Son Güncelleme :

03 Eylül 2023 - 7:23

/ 496 views kez okundu.
reklam
‘Tarımda Mersin-Siirt Kardeşliği’ Hal Başkanı Hemşerimiz Timurtaş: “Amacımız Baba Topraklarına Katkı Yapmaktır.”
reklam

Tarımsal üretim alanında önemli potansiyele sahip Mersin ile Siirt arasında iş birliği ve destek arayışları başladı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatı ile Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan başkanlığında ki bir heyet Mersin de inceleme ve temaslarda bulundu.

Heyet temasları kapsamında Mersin Yaş meyve ve sebze hal ve tüccarlar derneği başkanı hemşerimiz Hüseyin Timurtaş; ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Timurtaş Siirt’e tarımsal yatırımlara sıcak baktıklarını söyledi.

Vali Dr. Kızılkaya’ya da teşekkür eden Timurtaş “ 40 yıldır bu işin içindeyim. İlk defa bir vali varlığımızı keşfetti, bizi memleketimize yatırıma davet etmek için Tarım il müdürümüzün başkanlığında kalabalık bir heyet gönderdi . Maddi olarak çok iyi yerlerde olan hemşerilerimizle birlikte Siirti en yakın bir zamanda ziyaret edeceğiz. Siirt’e yapacağımız bu ziyarette tek amacımız baba topraklarına katkı sağlamak olacaktır. Bu ziyaretten çok duygulandık ve gururlandık.” Dedi.

Mersin’de Siirtliler’in önemli bir yere sahip olduklarını belirten Timurtaş, halimizde 1400 üye bulunmaktadır. Bunların içinde 500 nün Siirtli olduğunu ifade etti.

Timurtaş şöyle dedi: “ Siirtli üreticilerin 150 bin dönümün üzerinde meyvelik ve serası var. Bir çoğu direk ihracata çalışıyor. Bunlarla birlikte Siirt’te destek ve yatırım imkanlarını araştıracağız.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.