reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

‘Siirt’te Geleneksel 3X3 Sokak Basketbolu Heyecanı Başlıyor!’  

Son Güncelleme :

01 Eylül 2023 - 10:19

/ 249 views kez okundu.
reklam
‘Siirt’te Geleneksel 3X3 Sokak Basketbolu Heyecanı Başlıyor!’  
reklam

SİİRT’TE “SOKAKLAR BİZİM KUPALAR BİZİM 3X3 BASKETBOL TURNUVASI” HEYECANI BAŞLIYOR

SİİRT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERİ SEVİNDİRECEK YARIŞMA

Siirt Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 3×3 Sokak Basketbol Turnuva heyecanı başlıyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimat ve destekleri ile gençleri spora teşvik etmek, sporcuları desteklemek, gençlerin spor yaparak eğlenceli aktivitelerle buluşmaları hedefleniyor.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya önderliğinde, Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “3×3 Sokak Basketbolu” turnuvası 4 kategoride başlıyor. Turnuvada dereceye giren takımlara toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler verilecek.

Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi ‘Şahin Bey Parkı’nda 25-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada yarışmak isteyen sporcuların 22 Eylül Cuma günü saat: 16:30’a kadar Siirt Belediyesi Hizmet Binası Beyaz Masa Servisine müracaatta bulunabilirler.

Turnuvaya başvurular; 4 Eylül’de başlayacak, 22 Eylül’de sona erecek.

Potadaki heyecan fırtınasını sokağa taşıyan turnuvada; büyük erkekler, gençler, yıldızlar ve bayanlar olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilerek. Basketbol turnuvası, müzikle ve çeşitli gösterilerle de renklenecek.

Her etapta dereceye giren takımlara kupa ve madalya ödülünün yanı sıra toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler ve sürpriz ödüller verilecektir.

Sokak Basketbolu Turnuvasına katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.