reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

‘Eruh Halk Eğitim Müdürlüğü Çalışmaları’ 3600 Kişiye Eğitim Verildi

Son Güncelleme :

18 Ağustos 2023 - 10:03

/ 363 views kez okundu.
reklam
‘Eruh Halk Eğitim Müdürlüğü Çalışmaları’ 3600 Kişiye Eğitim Verildi
reklam

Şal şepik kumaşı dokumacılığıyla ülke genelinde haklı bir üne sahip olan Eruh Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü geçen eğitim ve öğretim yılında 3600 vatandaşa çeşitli alanlarda eğitim verdi.

◦ Edinilen bilgiye göre okuma yazma, meslek ve teknik eğitim ve hobi alanlarında toplam 241 kurs açıldı.

◦ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Çelik “İlçemiz de vatandaşların ihtiyaç duyduğu alanlarda kurslar açarak eğitim vermeye çalışıyoruz. Özellikle artık bir marka haline geldiğimiz şal şepikten seramik döşemeciliğine kadar çok değişik alanlarda kurslar düzenledik.” Dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.