reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Halk Eğitimde Rekor! Bir Yıl İçerisinde 31 Bin Kişiye Kurs Verildi

Son Güncelleme :

06 Ağustos 2023 - 19:52

/ 422 views kez okundu.
reklam
Halk Eğitimde Rekor! Bir Yıl İçerisinde 31 Bin Kişiye Kurs Verildi
reklam

Siirt Halk Eğitim Merkezinin 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında rekor sayıda vatandaşa eğitim verdiği açıklandı.

Bu eğitim ve öğretim yılında 259 ayrı kursta 31.099 vatandaşa çok değişik alanlarda eğitim verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Saraç Batur, vatandaşın ister beceri ve isterse hobi olarak ihtiyaç duyduğu her alanda kurslar açtıklarını söyledi.

Geçen eğitim ve öğretim yılında kurs ve kursiyer sayısında bir rekor kırdıklarını belirten Batur” 259 ayrı alanda 2009 kurs açtık. Bu kurslar da 31 bini aşkın vatandaşımız eğitim aldı.Bunların 10.943 ü erkek, 20.156 sı da bayandır. Kurslarımız çok değişik alanlarda düzenlendi. Robotik kodlama, bebeklerin ve yetişkinlerin sağlıklı beslenmesi, emlak komisyonculuğu, sportif eğitimler , Kuranı Kerim ve dini bilgiler, çeşitli enstrümanları çalma ile yabancı dil eğitimi açmış olduğumuz kurs alanlarından yalnızca bir kaç tanesidir.”dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.