reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt’te 802 kişi koruyucu Aile Olmak İçin Başvuruda Bulundu

Son Güncelleme :

28 Şubat 2023 - 16:57

/ 440 views kez okundu.
reklam
Siirt’te 802 kişi koruyucu Aile Olmak İçin Başvuruda Bulundu
reklam

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler sonrası refakatçisi olmayan çocuklara koruyucu aile olmak Siirt’te 802 kişi başvuruda bulundu.

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, depremlerin ardından 802 kişinin koruyucu aile olmak için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Ergün, e-Devlet üzerinden başvuruların devam ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda az olan başvuru sayısı asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerle birlikte son 20 günde 802’ye çıktı ve talep her geçen gün de artıyor. Başvuru yapan ailelere yönelik 2 ve 3 Mart’ta kurum binasında koruyu aile konusunda kapsamlı bir seminer yapmayı planlıyoruz. Tüm vatandaşların katılımını bekliyoruz.” dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.