reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

STSO DAN EĞİTİME DESTEK

Son Güncelleme :

22 Ekim 2015 - 16:55

/ 150 views kez okundu.
reklam
STSO DAN EĞİTİME DESTEK
reklam

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından eğitime destek. Oda başkanlığı geleneksel hale getirdiği kırtasiye yardımını bu yılda gerçekleştirdi.

Oda başkanı Güven Kuzu ve başkan yardımcısı Nedim Kuzu, bazı okulları ziyaret ederek yardıma muhtaç öğrencilere defter, kalem ve diğer kırtasiye malzemelerinden oluşan çantaları teslim ettiler.

 Eğitimin ülkelerin kalkınmasında en temel rolü oynadığını belirten oda başkanı Güven  Kuzu “Eğitime yapılan yatırım en yararlı yatırımdır. Çünkü eğitim ülkelerin, kalkınmasın da en etkili rolü oynamaktadır. Bizde oda olarak her yıl eğitim ve öğretim yılının başladığı dönemde maddi desteğe ihtiyaç duyulan öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Bu yılda bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. İmkanlarımız ölçüsende her yıl bu yardımları arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

DSC_0453 DSC_0457 DSC_0464 DSC_0469

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.