reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLDU

Son Güncelleme :

16 Eylül 2015 - 11:09

/ 218 views kez okundu.
reklam
BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLDU
reklam

Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşların en çok merak ettiği bayram tatilinin uzayıp uzamayacağı sorusu yanıt buldu. Resmi kararla bayram tatili 9 gün oldu. Kamu çalışanları 21 Eylül’den itibaren 2,5 gün idari izinli sayılacak.

Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklama:

“Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül’den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzalamıştır.

Kurum yöneticilerince, gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren iki buçuk gün idari izinli sayılacaklardır. Yazı ilgili kurumlara gönderilmiştir.”

idariizin092015

 

Böylelikle 24 Eylül’deki Kurban Bayramı’nın bir gün öncesindeki yarım gün izinle başlayacak olan 4.5 günlük bayram tatili, 19 Eylül Cumartesi gününden 27 Eylül Pazar tarihine kadar devam edecek.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.