

TEKNİK DİREKTÖR BUTUR BİZİM İÇİN ZOR BİR MAÇ OLACAK
Siirt İl Özel İdarespor bu hafta karşılaşacağı Mardin Büyükşehir Belediyespor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.Teknik Direktör Hüseyin Butur, iki takımında güçlü olduğunu ve şampiyonluğu hedeflediğini belirterek, bu maçın çok zorlu geçeceğini söyledi.
Her iki takımında lig şampiyonluğunu hedeflediğini ve kaybeden takımın bu iddiasından oldukça uzaklaşacağını belirten Butur kazanmak için gereken her şeyi yapacaklarını ifade etti.
2Nolu sahada hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Butur “Lige şampiyonluk hedefiyle başladık. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu maç bizim ligde oynayacağımız en zor maçlardan birisi olacaktır. Her iki takımda güçlü ve şampiyonluğu hedefliyor. Bu nedenle çok zor bir maç.Üstelik biz bu maçı deplasmanda oynayacağız. Ancak futbolcularıma güveniyorum.” Dedi.
Kaleci antrenörü Samet Akınyada çalışmaların büyük bir hırs içerisinde sürdürüldüğünü belirtti.
Butur bu güne kadar verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür etti.