reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

ALPARSLAN İLKOKULUNDA KIYASIYA  BAŞKANLIK SEÇİMİ

Son Güncelleme :

16 Kasım 2018 - 14:48

/ 149 views kez okundu.
reklam
ALPARSLAN İLKOKULUNDA KIYASIYA  BAŞKANLIK SEÇİMİ
reklam

 

Alparslan ilkokulunda yapılan okul başkanı seçimleri gerçek seçimleri aratmadı. Kıyasıya yarışan adaylar okulda renkli ve heyecanlı anlar yaşattı.

Okul başkanı için aday gösterilen öğrenciler ,seçim için birkaç gün öncesinden hazırlıklara başlamışlardı.Adaylar okul için yapılacaklar listesini oluşturup sınıfları teker teker gezip , öğrencilerden onlara oylarını vermeleri için ikna etmeye çalıştılar

Alparslan ilkokulu başkan şeçimlerinde adaylar Ahmet Kerem Varol, Ömer Faruk Olcay ,Zühre Eres ve Yılda Kibici olmak  üzere 4 aday yarıştı. Kapışmalı geçen seçimlerin ardından okul başkanı  212 oy ile Ahmet Kerem Varol seçildi. Başkan olduğunu  öğrenmesi üzerine heyecanlanan Kerem mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı .

Okuldaki diğer adayların  ,başkan adayını tebriği  üzerine seçim son buldu.

Okulda  demokrasi ortamı  oluşturmaya çalışan öğretmenler  , öğrencilere hem sahabet seçimi hem de birlik içerisinde kıyasıya rekabeti  aşıladılar.

 

 

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.