reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Reklam
Google News

BAŞKAN VEKİLİ TAŞKIN, BULGAK AİLESİNİN SOFRASINA KONUK OLDU

Son Güncelleme :

07 Haziran 2017 - 10:15

/ 305 views kez okundu.
reklam
BAŞKAN VEKİLİ TAŞKIN, BULGAK AİLESİNİN SOFRASINA KONUK OLDU
reklam

Ramazan ayının birlik ve bereketini, vatandaşlarla bir arada yaşayan Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, iftarını eşi Sevilay Taşkın ile birlikte konuk olduğu Kooperatif mahallesinde oturan Bulgak ailesinin evinde yapıp oruç açtı.

Başkan Vekili Taşkın, eşi Sevilay Taşkın ile Kooperatif Mahallesi’nde ikamet eden ve inşaat işçisi 5 çocuk babası Hüseyin Bulgak’ın iftar sofrasına konuk oldu. Bulgak’ın kapıda karşıladığı Taşkın, yer sofrasındaki iftar sonrasında aile üyeleriyle sohbet etti.

Taşkın, yaptığı açıklamada, fırsat buldukça iftar ve sahurda vatandaşın evine gittiğini söyledi. Bulgak ailesinin iftar sofrasına misafir olduklarını ifade eden Taşkın, “Sağ olsunlar gönüllerini, kapılarını, sofralarını bize açtılar. Mümkün olduğu kadar hemşerilerimizin evine iftar ve sahurda misafir olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Belediye olarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çocuk ve yetişkinlere yönelik düzenledikleri ramazan etkinliklerinin devam ettiğini belirten Taşkın, şunları kaydetti:”15 Temmuz Demokrasi Meydanı bu yıl çok canlı. Vatandaşlarımız hiç ummadığımız kadar programlara ilgi gösteriyor. Meydanda her akşam 1250 vatandaşımız iftarını açıyor. İftar sonrasında çocuklar için yapılan programlar ile yetişkinlere yönelik ilahi ve manevi programlar devam ediyor.”

Hüseyin Bulgak ise Taşkın’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bulgak’ın oğlu 12 yaşındaki Arif de ziyaret dolayısıyla çok mutlu ve heyecanlı olduklarını söyledi. Taşkın ile birlikte sofraya oturduklarını anlatan Arif Bulgak, “İlk defa bize bir belediye başkanı geldi.” dedi.

IMG_7563 IMG_7560

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

casibomcasibom girişcasibom güncel girişcasibomCasibom Güncel Girişjojobetsahabetcasibomcasibommarsbahiscasibomgrandpashabetonwinpusulabet