reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Reklam
Google News

BAYKAN ESNAFI ZORDA! BAŞKAN GÜLÜMSER: “VERGİ DAİRESİ İSTİYORUZ”

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2025 - 16:19

/ 238 views kez okundu.
reklam
BAYKAN ESNAFI ZORDA! BAŞKAN GÜLÜMSER: “VERGİ DAİRESİ İSTİYORUZ”
reklam

Hazine ve Maliye Bakanlığının ilçelerdeki teşkilatlarını kapatması başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere vergi mükelleflerini zora soktuğu ve aynı zamanda vergi kaybına yol açtığı belirtiliyor.
Baykan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Gülümser ilçelerinde bir vergi dairesinin kurulmasını istedi.
İlçelerinde 500’e yakın vergi mükellefinin bulunduğunu belirten Gülümser “ Mal Müdürlüklerinin kapatılması başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak e bütün vergi mükelleflerini zora soktuğu gibi yerinde denetim olmadığı içinde vergi kaybına yol açıyor. Vergi ile ilgili en ufak bir sorunu çözmek için esnaf ve sanatkarımız il merkezine gitmek zorunda kalıyorlar. Bu da zaman, emek ve maddi kayıplar demektir.
Bu nedenle başta Baykan olmak üzere diğer ilçelerde küçükte birer vergi dairesinin kurulmasını talep ediyoruz.” Dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
casibomcasibomcasibom girişcasibom güncel girişcasibomJojobetjojobetbetparkgrandpashabetonwinvaycasinoholiganbetcasibomcasibom