reklam
reklam
DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
SON DAKİKA
Reklam

Eruh’ta Kadın Kooperatifinden Siirt’te Bir İlk! Hurmalı Köme Üretimi Başladı!

Son Güncelleme :

09 Haziran 2025 - 7:01

reklam
Eruh’ta Kadın Kooperatifinden Siirt’te Bir İlk! Hurmalı Köme Üretimi Başladı!
reklam

Siirt’in Eruh ilçesinde faaliyet gösteren Levendi Kadın Kooperatifi ürün çeşidini arttırıyor.

Tandır ekmeği, peynir ve Bıttım sabunun yanı sıra pestil ve köme üretimi yapan kooperatif, yeni köme çeşitleri üretimine başladı.

Kooperatif Başkanı Nazmiye Teymurtaş, daha önce üzüm ve nar suyundan üretim yaptıklarını belirterek, “Kadınların sosyal ve ekonomik açıdan güçlenmesini amaçlayan kooperatifimiz, ürün çeşidini artırmaya devam ediyor. Şimdi de Siirt’te bir ilki gerçekleştirdik. Nar ve üzümün ardından hurmadan da pestil ve köme üretimine başladık. Kömelerimizi fıstıklı, cevizli ve bademli olarak üretiyoruz.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
casibomcasibom girişcasibom girişjojobet girişjojobet girişjojobet girişjojobet giriş