reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

MEMURUN FAZLA MESAİ ÜCRETİ 1,97 LİRAYA YÜKSELECEK

Son Güncelleme :

18 Ekim 2017 - 19:52

/ 247 views kez okundu.
reklam
MEMURUN FAZLA MESAİ ÜCRETİ 1,97 LİRAYA YÜKSELECEK
reklam

Devlet memurlarının saat başına fazla mesai ücretleriyeni yılda 14 kuruş artarak 1 lira 97 kuruşa yükselecek.


AA muhabirinin 2018 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Tasarısı verilerinden derlediği bilgilere göre, memurların saat başı fazla çalışma ücreti, yeni yılda yüzde 7,6 artış gösterecek. 1 lira 83 kuruş olan saat başı fazla mesai ücreti, 1 Ocak 2018’den itibaren 1 lira 97 kuruş olarak uygulanacak.

Bakanlıkların özel kalem müdürlüklerinde çalışan personele ve makam şoförlerine ayda 90 saati, genel müdürlüklerin merkez teşkilatlarında görevli şoförlere de yeni yılda 60 saati geçmemek üzere 1,93 lira yerine 2,08 lira fazla mesai ücreti ödenecek.

Her makam için aylık toplam 450 saati geçmemek kaydıyla kurul başkanı (Bakanlıklar), genel müdür ve daha üst birim yöneticileri, strateji geliştirme başkanı, vali, general ve amiral rütbesini haiz olmak kaydıyla Genelkurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, kuvvet komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığındaki daire başkanı ve daha üst birimlerin yöneticileri, rektör, büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla çalışan personel de yine ayda 90 saati geçmemek üzere makam onayına istinaden saat başına 2,08 lira fazla çalışma ücreti alacak.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.