reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

İZMİR ENTERNASYONEL FUARI 88 YAŞINDA, SİİRT ÜRÜNLERİ BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR

 Ülkemizin en eski fuarlarından birisi olan tanıtım konusunda da büyük katkısı olan İzmir Enternasyonal Fuarı 88. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

Son Güncelleme :

14 Eylül 2019 - 13:29

/ 273 views kez okundu.
reklam
İZMİR ENTERNASYONEL FUARI 88 YAŞINDA, SİİRT ÜRÜNLERİ BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR
reklam

Ülkemizin en eski fuarlarından birisi olan tanıtım konusunda da büyük katkısı olan İzmir Enternasyonal Fuarı 88. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Ülkeler ve firmalar fuara yoğun ilgi gösteriyorlar. Fuar’ın Partner Ülkesi Çin Halk Cumhuriyeti, büyük bir katılımla Kültür Park 2 No’lu Hol’de yer alıyor. 60’ın üzerinde firmayla gelen Çin Halk Cumhuriyeti, teknolojiyi İzmir’e taşıyor. Huawei, Çin Endüstri ve Ticaret Bankası (ICBC) gibi dev kuruluşlarını İEF’e getiren Çin’in kendine has özelliklere sahip Çin Devlet Sirki de 6 ve 7 Eylül’de İzmirlilerle buluştu. 1/A holünde ziyaretçileri bekleyen Odak Ülke Hindistan da 40’ın üzerinde firması ile fuarda yer alıyor. Ayrıca 2 No’lu Hol’de Endonezya, Benin, Çin Halk Cumhuriyeti, Gambiya, Gana, Irak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kamerun ve Sudan da bulunuyor. Ülkemizden çeşitli illerde açtıkları stantlarla kentlerini tanıtmaya çalışıyorlar. Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olan İstanbul, 88 yıllık İEF tarihinde ilk kez Onur Konuğu İl olarak yer alıyor. “Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık” ana temasıyla EXPO 2023’e hazırlanan Kahramanmaraş da çeşitli etkinliklerle İEF’e renk katıyor. Ayrıca Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Uşak da fuarda bulunuyor. Bu arada çeşitli özel firmalar tarafından satışa sunulan Siirt ürünleri bal, fıstık, bıttım sabunu ve diğer ürünlerimizin de yoğun ilgi gördüğü ifade ediliyor.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

CASİBOM